Menu Sluiten

Beoordeling

Ik verzoek je vriendelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen IVM het Coronavirus, bij het (brengen en ophalen) van uw te digitaliseren herinneringen.

Ivm grote drukte komen nieuwe aanvragen op een wachtlijst.
Excuses voor het ongemak.

Benieuwd naar de ervaring en beoordeling van anderen?

Beoordeling digitalisatiehobbyistOp deze pagina lees je hoe de mensen die je voor zijn gegaan de digitalisatiehobbyist beoordelen.  Dit hebben ze gedaan door het schrijven van een beoordeling. In de beoordeling vertellen klanten wat ze goed en minder goed hebben ervaren aan de digitalisatiehobbyist.

De klanten die een beoordeling over mij schreven waren louter positief, daar ben ik best wel een beetje trots op!

Zelf een beoordeling achterlaten, zodat anderen een beeld kunnen vormen over de service van de digitalisatiehobbyist? Klik dan op de knop hieronder en plaats jouw beoordeling!

Schrijf een nieuwe beoordeling

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
26 berichten.
Jack Jack uit Assendelft heeft geschreven op 4 september 2020:
Door een allesverwoestende brand bij onze zoon waren ook zijn fotoboeken verbrand. Gelukkig hadden wij altijd de negatieven in een doos bewaard. Deze waren dus wel al vanaf de jaren 80. Paulien heeft ze schoongemaakt en opgeknapt... echt fantastisch! Zo vreselijk blij mee. Top gedaan Paulien... nogmaals 🙏
John Langendam John Langendam uit Dordrecht heeft geschreven op 5 mei 2020:
Paulien heeft ruim 3000 dia's afkomstig uit de nalatenschap van mijn vader gedigitaliseerd en bovenal de kleuren opgehaald. De dia's waren gemaakt in de periode 1969 t/m 1991. Nu zijn de dia's digitaal makkelijker om weer te vertonen en zelfs op groot formaat. Paulien heeft er dus, voor een schappelijke prijs, voor gezorgd dat onze herinneringen "levend" blijven. Ik kan iedereen de diensten van Paulien aanbevelen.
Rogier Mares Rogier Mares uit Vlaardingen heeft geschreven op 12 februari 2020:
Ik had een aantal oude familiefoto's die ik graag digitaal wilde hebben om op een groot scherm te projecteren. Paulien heeft dit op korte termijn zeer mooi en met gevoel gedaan. Bedankt!
Harry Harry uit Rotterdam heeft geschreven op 4 februari 2020:
Via collega van mij in contact gekomen met Pauline en nu kan ik met de kinderen de geboorte en vele leuke momenten weer terug zien. Alle banden laten digitaliseren. Mooi gedaan.
Jan Willem Jan Willem uit s-Gravenzande heeft geschreven op 18 oktober 2019:
Voor het 50-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders moesten er dia's gedigitaliseerd worden...... hierdoor kwam ik bij Paulien terecht.
Kort uitgedrukt: een fantastisch professioneel resultaat!
Paulien heeft alle stofjes en haartjes verwijdert, kleuren naar voren gebracht, ook kan zij bepaalde taferelen van een dia uitvergroten waardoor een foto nog sprekender wordt..
Echt helemaal top, zodra ik dia's heb die overgezet moeten worden, ga ik weer naar Paulien!
Mirjam Mirjam uit Vlaardingengen heeft geschreven op 19 september 2019:
Paulien heeft dia's op dvd gezet en USB. Eerst heeft ze de dia's schoongemaakt en bijgewerkt.
Ook heeft ze bij de dia's onze favoriete muziek gezet. Een hele leuke inbreng. Fantastisch resultaat en niet duur. Echt een aanrader👍👌
Irene Modderkolk Irene Modderkolk uit Rotterdam heeft geschreven op 4 juli 2019:
Paulien heeft met zeer veel zorg een groot deel van ons dia archief gedigitaliseerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Dat Paulien geduld en doorzettingsvermogen heeft blijkt uit het feit dat ze elke dia handmatig schoonmaakt en daarna op de computer bewerkt. Paulien organiseert de bestanden netjes en overzichtelijk.
Via de USB stick staan de dia's nu op mijn PC.
Naar eigen smaak kan ik nu zelf uitsnedes maken en de kleurtonen desgewenst nog iets bijwerken.

Ik moet nog een paar dozen uitzoeken. Die breng ik beslist weer naar Paulien.
Dus Paulien: knap werk! En opnieuw geen negatieve review. Ik kan er niks anders van maken. 😉
Groet, Irene
Ton Spruit Ton Spruit heeft geschreven op 24 februari 2019:
Onze dia's stonden 40 jaar in een vochtige berging en we dachten "dit wordt niets om te laten digitaliseren" op advies van Paulien de dia's toch maar aangeboden.Niets is minder waar gebleken, ruim 1000 dia's heeft zij op vakkundige wijze met eigen creativiteit terug gebracht tot een geweldig document op een USB stick. Ook een aantal video8 bandjes zijn door haar op CD en USB stick over gezet en voor de familie een tastbare herinnering. Paulien staat open voor elk idee en had de klus binnen twee weken voor een billijke prijs geklaard. Bedankt Paulien! Fam. Spruit.
Anja Anja heeft geschreven op 11 augustus 2018:
Paulien heeft voor ons filmpjes digitaal omgezet. Wij zijn super tevreden met het resultaat. Allereerst hebben wij de omgang met Paulien als heel prettig ervaren. Daarnaast is zij heel professioneel. De geleverde kwaliteit is bijzonder goed, ze staat open voor suggesties, ze doet zelf aanbevelingen. Dit alles heel open, zonder verplichtingen. Paulien gaat ook zeer discreet om met vaak zeer persoonlijk materiaal. Wanneer wij weer beeldmateriaal willen laten digitaliseren, dan laten we dit zeker door Paulien doen. Echt een aanrader !
Gerard Wigmans Gerard Wigmans heeft geschreven op 18 mei 2018:
Pauline levert prachtig werk af en werkt zeer precies. De communicatie verloopt prima en alles wordt goed uitgelegd.
Sietske Sietske heeft geschreven op 13 mei 2018:
Onze ca. 5000 dia's zijn door Paulien met zorg en vooral grote nauwkeurigheid gedigitaliseerd. Sommige opnames waren 40 jaar oud. De dia's zijn netjes en overzichtelijk in mappen onderverdeeld. Ook onze video banden zijn door haar gedigitaliseerd. Al met al zijn wij zeer tevreden over het geleverde resultaat.
Carla Carla heeft geschreven op 20 januari 2018:
Paulien heeft met grote zorg mijn dierbare dia's gedigitaliseerd. Alles keurig gesorteerd weer teruggekregen. Ze waren bij haar in goede handen!
Frans de Zwart Frans de Zwart heeft geschreven op 16 augustus 2017:
ca. 1100 dia's laten scannen met als resultaat dat ik deze snel kan terugkijken van af mijn externe netwerkschijf. Dik tevreden over het resultaat, alles keurig netjes in mappen onderverdeeld. Dia's zijn met zorg schoongemaakt alvorens te scannen. Daardoor een mooi resultaat van dia's die 40 jaar in de doos hebben gezeten.
Arie van Velden Arie van Velden heeft geschreven op 29 juli 2017:
Ik heb de dia,s van mijn vader laten digitaliseren door Paulien. Het waren er 6000. Een grote klus voor haar. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Kwaliteit is goed. Alles netjes in mappen op een usb stick.
Leen van der Ende Leen van der Ende heeft geschreven op 28 april 2017:
Heb ongeveer veertig jaar oude dia''s laten digitaliseren en na deze bekeken te hebben ook hi8 videoopnamen laten digitaliseren daar de resultaten van een zodanig goede kwaliteit waren dat ik deze klus ook wel durfde uitbesteden ook dit werd prima afgeleverd. Een aanrader wat mij betreft.
Maria Maria heeft geschreven op 14 maart 2017:
Ik ben heel blij met de omzetting van een 26 jaar oude videoband naar DVD. Wat een mooi en scherp beeld!
Lya van Eijk Lya van Eijk heeft geschreven op 24 december 2016:
Paulien heeft fantastisch werk geleverd: alle afspraken zijn keurig nagekomen en we zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Hulde!!
Fred van Dijke Fred van Dijke heeft geschreven op 22 juli 2016:
Ik heb ongeveer 30 oude videobanden door Paulien op dvd laten overzetten. Zij heeft echt fantastisch werk geleverd, ik kan nu hele oude films eindelijk weer bekijken. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen. Fred
Theo Theo heeft geschreven op 22 juli 2016:
Paulien heeft op uitstekende wijze de filmpjes op een oude videoband, met daarop het huwelijk van onze dochter in 2002, op DVD gezet. Vakwerk ! Paulien bedankt ! Theo.
Astrid Astrid heeft geschreven op 30 juni 2016:
Niets dan lof!! Paulien heeft mijn ouders heel erg blij gemaakt door hun dia's uit de jaren 70 te digitaliseren. Ze heeft de dia's schoongemaakt en de kwaliteit ervan verbeterd. Ik kan niets negatiefs vermelden. Als keurig en in overleg gedaan.