Menu Sluiten

Fotoalbum digitaliseren

Ik verzoek je vriendelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen IVM het Coronavirus, bij het (brengen en ophalen) van uw te digitaliseren herinneringen.

Ivm grote drukte komen nieuwe aanvragen op een wachtlijst.
Excuses voor het ongemak.

Laat jouw fotoalbums inscannen door de digitalisatiehobbyist

Fotoalbums zijn van alle tijden. Denk aan trouwalbums, geboortealbums, vakantiealbums en alle andere vastgelegde herinneringen. Maar hoe vaak kijkt iemand er nog in? Neem jij het album nog mee onder de arm naar bekenden om het album te laten zien? Of liggen de fotoalbums op zolder te verstoffen? Laat mij de fotoalbums dan digitaliseren, ik maak jouw herinneringen blijvend en toegankelijk.

Ik heb bijvoorbeeld mijn babyalbum ingescand. Dit waren kleine vierkante foto’s vastgeplakt op de pagina, wanneer ik deze had losgemaakt waren de foto’s zeer waarschijnlijk kapotgegaan. Ik heb daarom de pagina uit het fotoalbum in zijn geheel ingescand. Hierna pak ik één foto per pagina; vergroot en bewerk het en zo heb ik een mooie formaat foto uit het album gedigitaliseerd.

  • Als ze los(met hoekjes) in het album zitten is het makkelijker eruit halen en digitaliseer ik ze wel één voor één.

    Losse foto’s zijn ook welkom! Ik kan ze verkleinen, vergroten(pixelverlies) een film van maken etc alles is bespreekbaar. Een (achtergrond)muziek is ook mogelijk, maar hiervoor moeten we wel rekening houden met de Auteurswet en de Wet op de Naburige Rechten.