Menu Sluiten

Over-mij

Ik verzoek je vriendelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen IVM het Coronavirus, bij het (brengen en ophalen) van uw te digitaliseren herinneringen.

Ivm grote drukte komen nieuwe aanvragen op een wachtlijst.
Excuses voor het ongemak.

Over mij: Wie ben ik?

Mijn naam is Paulien een 62 jarige Schiedamse.
Ik beleef veel plezier in het digitaliseren van dia’s, negatieven, foto’s of videobanden. Vanwege mijn gezondheidstoestand zit ik helaas veel binnen. Gelukkig kan ik mijn gedachten verzetten met het digitaliseren (inscannen) van herinneringen. Ik heb alleen een klein-probleempje: voor mijn directe omgeving heb ik alle dia’s, vakantievideo’s, negatieven en fotoboeken al ingescand. Hierbij bied ik mijzelf dan ook aan om, tegen een kleine vergoeding, uw Dia’s / Negatieven, Foto’s en Videobanden te digitaliseren en in te scannen.

Ik verwerk uw Dia’s/Negatieven, Foto’s en Videobanden alsof ze mijn eigen zijn.

Omdat ik geen bedrijf ben heb ik ook geen algemene voorwaarden. Ik heb geen plicht om opdrachten te accepteren en bied geen kwaliteitsgaranties. Als dat zaken zijn die je zoekt, wat ik mij van harte kan voorstellen, dan kunt u beter terecht bij een professional.
Wat ik wel kan bieden:

  • Ik zal uw Dia’s/Negatieven , Foto’s, Videobanden bewerken alsof ze mijn eigen zijn, met respect.
  • Ik heb respect voor uw privacy; zonder uw uitdrukkelijke toestemming zal ik nooit uw bestanden delen met derden. Nadat ik de analoge en digitale bestanden aan u heb overgedragen, verwijder ik ze direct.
  • Ik vraag slechts een vergoeding voor de gemaakte investering.
  • In overleg is er veel mogelijk.
  • Pas als u tevreden bent, ben ik dat ook.

Wat verwacht ik van u?

  • Geen tijdsdruk en/of spoedklussen, omdat mijn gezondheidstoestand van dag tot dag kan verschillen kan ik dergelijke klussen niet accepteren.
  • Alle verzendkosten zijn voor u.
  • Feedback.
  • Een recensie na afloop.

Werkwijze

Wat ik leuk vind is het contact met de klanten, ze komen gezellig langs om te praten over hun wensen voor de dia’s, negatieven, foto’s of videobanden. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee/limonade.

Ik laat u zien wat de mogelijkheden zijn aan de hand van voorbeelden (vanwege privacy van mijn klanten kan ik u alleen voorbeelden uit eigen werk tonen.)

Voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. U kunt uw specifieke wensen tijdens het gesprek kenbaar maken.

Na het digitaliseren krijgt u een uitnodiging (telefonisch of per e-mail) om het eindresultaat te komen bekijken. Ook hoort u dan de definitieve prijs.

Uw gedigitaliseerde bestanden bewaar ik voor u tot u een seintje geeft dat het verwijderd kan. Anders verwijder ik de bestanden na 1 maand.