Menu Sluiten

Lightscribe

Ik verzoek je vriendelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen IVM het Coronavirus, bij het (brengen en ophalen) van uw te digitaliseren herinneringen.

Ivm grote drukte komen nieuwe aanvragen op een wachtlijst.
Excuses voor het ongemak.

Een lightscribe dvd is eigenlijk waarop je op de voorkant leuke foto’s of dia’s met een toepasselijke tekst kunt inbranden.
Het is bijvoorbeeld leuk als je een film hebt gemaakt over het leven van een meisje van baby tot volwassen zijn en dan op de schijf zelf enkele foto’s zet van de persoon in de wieg, een babyfoto en een van haar als volwassen persoon.

Of wat te denken van een film over een 25 jarige bruiloftsfeest, waarop op de schijf 2 trouwringen en de trouwfoto / dia van toen en nu inbrand. Super leuk om cadeau te geven! De lighscribe dvd zit in een doorzichtige hoes dus de ontvanger ziet gelijk waar het over gaat. Absoluut een aanrader als persoonlijk cadeau .

Lightscribe dvd’s zijn er in de normale dvd kleur, maar ook in diverse andere kleuren (zie voorbeelden). Zelf een kleur kiezen? Geef dan bij uw aanvraag de gewenste kleur aan in het opmerkingen veld, maar wees er snel bij, want OP=OP.