Menu Sluiten

Beoordeling

Ik verzoek je vriendelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen IVM het Coronavirus, bij het (brengen en ophalen) van uw te digitaliseren herinneringen.

Ivm grote drukte komen nieuwe aanvragen op een wachtlijst.
Excuses voor het ongemak.

Benieuwd naar de ervaring en beoordeling van anderen?

Beoordeling digitalisatiehobbyistOp deze pagina lees je hoe de mensen die je voor zijn gegaan de digitalisatiehobbyist beoordelen.  Dit hebben ze gedaan door het schrijven van een beoordeling. In de beoordeling vertellen klanten wat ze goed en minder goed hebben ervaren aan de digitalisatiehobbyist.

De klanten die een beoordeling over mij schreven waren louter positief, daar ben ik best wel een beetje trots op!

Zelf een beoordeling achterlaten, zodat anderen een beeld kunnen vormen over de service van de digitalisatiehobbyist? Klik dan op de knop hieronder en plaats jouw beoordeling!

Schrijf een nieuwe beoordeling

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
26 berichten.
Germieneke Germieneke heeft geschreven op 24 februari 2016:
Fantastisch werk afgeleverd! Alles netjes en systematisch teruggekregen, met zorg behandeld. Tussendoor steeds op de hoogte gebracht van de vorderingen. En veel aandacht besteed aan het wegwerken van vuiltjes en het oplichten van de dia's. Chapeau!
Ton Ton heeft geschreven op 16 november 2015:
Ik heb pas 1200 oude familie dia's laten inscannen door Paulien, helemaal geweldig. Ze heeft er veel aandacht aan besteed, alle dia's netjes in aparte folders geplaatst met juiste benaming erbij. De dia's zijn erg oud ( half jaren 70 , ze heeft veel dia's geoptimaliseerd. Daarnaast is er ook een leuk filmpje gemaakt van een aantal leuke dia's Wil je niet de hoofdprijs betalen en heb je er geen haast mee dan ben je bij Paulien aan het goede adres...
Gerda en Louis Gerda en Louis heeft geschreven op 17 september 2015:
Wat een leuke cd heeft Paulien gemaakt van onze honderden dia's! Het is een hele film geworden, die een prachtig beeld geeft van ons gezin, onze vakanties, onze familie en niet te vergeten onze - helaas overleden - poes. Mooi achterelkaar gezet met tussentitels en heel goed gekozen muziek. De dia's vloeien, met gebruikmaking van de nieuwste technieken, naadloos in elkaar over. Kortom, we zijn erg te spreken over het werk van Paulien. Bij haar is sprake van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We gaan Paulien dan ook zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen die ook met dozen dia's of negatieven zitten.
Ida Gelderman-Hukom Ida Gelderman-Hukom heeft geschreven op 7 april 2015:
Graag wil ik een beoordeling over het werk van Paulien schrijven. Via mijn zusje ben ik aan Paulien gekomen, zij was ook heel tevreden en ik moet zeggen Paulien levert perfect werk af. Ik heb al mijn negatieven naar haar toe gestuurd en ze heeft haar best gedaan om de beschadigde negatieven zoveel mogelijk te herstellen en de prijs valt heel erg mee vergeleken met officiele bedrijven. Het is ongelofelijk leuk om al die oude foto's (vanaf 1977!!) nu digitaal te kunnen bekijken en ook mijn kinderen zijn helemaal enthousiast. Als mijn negatieven klaar zijn breng ik zeker de dia's en de filmpjes die we nog hebben naar haar toe. Bedankt Paulien, je bent geweldig
Pim Pim heeft geschreven op 4 november 2014:
Dit jaar (2014) heb ik al enige keren verschillende items door Paulien laten digitaliseren, waaronder oude videobanden van school, oude dia's en negatieven van vroeger van mijn ouders. Elke keer weer was ik tevreden met het resultaat die is geleverd. Het is zoals Paulien al zegt een hobby en geen haastklus, daar heb ik geen problemen mee aangezien de videobanden en dia's al jaren in de kast lagen, dus waarom dan ineens haast hebben met digitaliseren. Het is dus zeer aan te raden!
Margriet Latumanuwy Margriet Latumanuwy heeft geschreven op 28 september 2014:
Oktober 2013 heb ik voor de eerste keer negatieven naar Paulien gestuurd om deze te laten omzetten naar digitale foto's. Vrij snel daarna heb ik de negatieven met daarbij een cdrom met de foto's ontvangen. We zijn erg tevreden met het resultaat en de afhandeling. Het zijn toch je persoonlijke foto's en dan wil je graag dat er vertrouwd mee om gegaan wordt. Inmiddels heb ik voor de 6e of 7e keer weer een set negatieven naar Paulien gestuurd en van de week ontvangen. Ik moet zeggen dat elke keer de foto's naar tevredenheid zijn en dat ik daarom inmiddels een vaste klant van Paulien ben geworden. De kosten van het scannen zijn echt pienuts als je het op internet vergelijkt met officiële bedrijven, terwijl de kwaliteit ook prima is. Op deze wijze is het omzetten van negatieven naar digitale foto's goed betaalbaar geworden, als je bedenkt hoeveel negatieven wij door de jaren hebben verzameld. Paulien laat altijd weten dat ze de negatieven heeft ontvangen en wanneer ze het terugstuurt, de communicatie is dus ook goed. Ik ben erg blij dat ik met haar in contact gekomen ben en zal nog lang van haar diensten gebruik maken.